پارس بهبود آسیا

شرکت پارس بهبود آسیا با هدف بومی سازی تکنولوژی و تولید تعدادی از امولسیفایرهای مورد نیاز صنعت غذا، تحقیقات خود را از سال ۱۳۸۲ آغاز نمود و با استفاده از نیروهای متخصص داخلی در سال ۱۳۸۶ موفق به دستیابی به دانش فنی و تکنولوژی تجهیزات تولید این محصولات در مقیاس صنعتی گردید.

در حال حاضر این شرکت موفق به تولید استرهای منو گلیسرید (DATEM(E472e) ،  ACETEM(E472a)، CITREM(E472c – استئارویل های لاکتیلات شامل (SSL(E481)، CSL(E482، – استرهای پلی گلیسرول شامل (PGE(E475 و استرهای سوربیتان شامل  (SMS(E491 با نام تجاری EMUPARS ( اِمو پارس ) گردیده است و با توجه به کیفیت                                   قابل قبول محصولات تولیدی که زیر نظر متخصصان کنترل کیفیت و منطبق با استانداردهای اروپا تولید می شود توانسته است سهم بسزائی از بازار مصرف امولسیفایرها را به خود اختصاص دهد.

محصولات تولیدی این شرکت عمدتاً در محصولات Bakery  و در فرمولاسیون انواع بهبود دهنده های نان، کیک و شیرینی، ژل کیک، فرآورده های گوشتی ،‌فرآورده های لبنی و … مورد استفاده قرار میگیرد.

متخصصان ‌این شرکت دستیابی به تولید تعداد دیگری از امولسیفایرهای پر مصرف صنعت غذا مانند منو دی گلیسرید(E471)  و (STS(E492  را در دستور کار خود دارند که انشاءا… بزودی پس از طی مراحل آزمایشگاهی شامل تولید این محصولات در مقیاس صنعتی خواهیم بود.

شرکت پارس بهبود آسیا با افتخار سعی در تولید ملی داشته؛ تمامی توان خود را با برداشتن گامی هرچند کوچک جهت ارتقاء کیفیت محصولات تولیدی صنایع غذائی کشور به کار گرفته است. باشد که سعی تلاشگران این صنعت در عرصه ملی رونق بیشتری به کالای ایرانی و مصرف داخلی دهد.

محصولات پارس بهبود آسیا:

(SSL(E481

سدیم استئارویل-۲-لاکتیلات

از واکنش اسید لاکتیک با اسیدهای چرب تهیه می شوند که در انتها با سدیم خنثی می شود .
خواص و شکل ظاهری:
امولسیفایرهای آنیونی ، مومی شکل، سفید تا عاجی رنگ ، هردوامولسیفایر قابلیت پراکنندگی در آب گرم رادارند .سدیم قابلیت حل در چربی ها و روغن های خوراکی داغ و کلسیم قابلیت حل در چربی ها وروغن های خوراکی گرم را دارند.

 کاربردها :
باعث افزایش نرمی درمحصولات پخت
بهبود بافت وپراکندگی آسان چربی در خمیر
افزایش ماندگاری و حجم محصول
بهبود پایداری کف در خمیرکیک
جلوگیری از چسبندگی خمیر
کاهش مصرف روغن وجلوگیری از ترک خوردن بیسکویت
کاهش رشد میکروبی در پنیر
بهبود بافت وشکل ظاهری در آیسینگ ها وپرکننده ها
بهبود قابلیت ورقه شدن خمیر سیب زمینی

.

DATEM(E472e)

(دی استیل تارتاریک اسید استر منوگلیسرید )

خواص و شکل ظاهری: داتم امولسیفایر آنیونی و هیدرو فلیک ، به شکل های پودر ،پولک و موم مانند است قابلیت پراکندگی در آب داغ و سرد ،و قابلیت حل در چربی های گرم،روغن ها،و تعدادی از الکل ها مثل متانول ،اتانول را دارد.

 کاربرد های داتم :
ویژگی عالی در تقویت خمیر بدلیل توانایی بر همکنش با گلوتن خمیر ،
کاهش چسبندگی خمیر به تجهیزات بهبود بافت وپراکندگی آسان چربی درخمیر
توزیع خوب ذرات چربی در سفید کننده های قهوه
بهتر کردن اثر سفید کنندگی در قهوه
افزایش حجم محصول
ایجادطعم مطلوب و تاًخیردربیاتی نان
امولسیون کننده و کف کننده در مارگارین ، مایونز و سس های سالاد
تقویت آرد های ضعیف
ورآمدن راحت وسریعتر خمیر

اطلاعات تماس پارس بهبود آسیا:

آدرس: مشهد،‌ بلوارجانباز برج اداری پاژ یک، طبقه شانزدهم، واحد ۱۶۰۲
مدیر عامل: غلامحسین رئوفی
تاریخ تأسیس: 1382
شماره های تماس: 0513705892809351743738
ایمیل: parsbehbood@yahoo.com

آنالیز وب سایت پارس بهبود آسیا ( parsbehbood.com ) :

بررسی وب‌سایت در who is :

در این قسمت به بررسی وضعیت هاست وب سایت پارس بهبود آسیا پرداخته ایم:

سرور شما در کشور فنلاند می‌باشد و در حال حاضر 173 وب سایت دیگر به طور همزمان از سرور مذکور استفاده می کنند. که این موضوع مناسب نمی‌باشد و ممکن است موجب پیش آمدن مشکلاتی از قبیل:

کند شدن سرعت وب سایت، ایجاد سئو منفی به واسطه تاثیر گذاری عملکرد دیگر وب سایت ها به سئو سایت شما (عدم توانایی برای پاسخگویی به بازدید کاربران در یک زمان و… می باشد.)

بررسی ریسپانسیو سایت:

بررسی تایید امنیتی گوگل برای سایت:

همانطور که در تصویر مشاهده می کنید این تایید امنیتی برای وب سایت فعال است و باعث افزایش عملکرد:

1. فرایند سئو
2. نمایش به موتورهای جستجو و همچنین نمایش به کاربران توسط موتورهای جستجو می شود.

بررسی gtmetrix در سایت:

در این قسمت خلاصه گزارشی از وضعیت ساختار وب سایت ارائه می شود.

همانطور که در تصویر پایین مشاهده می کنید :

امتیاز های مربوط به سرعت صفحه دارای امتیاز A (94%)  می‌باشد که این مناسب می‌باشد و با بهینه سازی تصاویر و فایل های استاتیک اعم از کد های css و جاوا اسکریپت این امتیاز بهبود میابد.

سرعت بارگذاری صفحه اول 3 ثانیه می باشد که زمان مناسبی می‌باشد.

بررسی backlinks در سایت:

وجود بک لینک ها کمک بسیار شایانی به اعتبار وب سایت می کند و باعث می شود که وب سایت در نظر موتورهای جستجو موجه و حرفه ای تر جلوه کند و نتیجه‌ ی این فرآیند در رتبه بندی و تمایل موتورهای جستجو برای نشان دادن وب سایت به کاربر به عنوان یک نتیجه ی عالی و تایید شده، بیشتر می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *