صنایع غذایی همیشه برنا پوطار
شرکت پوطار با نام آجیل و خشکبار حسینی در سال 1295 توسط مرحوم حاج عزیز حسینی پایه گذاری گردید. پس از آن در سال 1335مسیر توسعه را توسط جناب آقای حاج محمد حسینی ادامه داد و در سال 1360 به عنوان نسل سوم فعالیت خود را ادامه داد. این مجموعه در سال 1391 با ایجاد برند پوطار فعالیت خود را گسترش داده و همزمان با حضور در عرصه های بین المللی و صادرات کالا به کشورهای اروپایی و آسیایی با توجه به قیمت مناسب و کیفیت بی نظیر کالا به موفقیت چشمگیری دست پیدا کرد.
برخی از محصولات صنایع غذایی همیشه برنا پوطار:
اطلاعات تماس صنایع غذایی همیشه برنا پوطار:
آدرس: | مشهد، شهرک صنعتي توس، فاز دو، انديشه 8 |
شماره تماس: | 09152474434 |
ایمیل: | info@pootar.com |
آنالیز وب سایت صنایع غذایی همیشه برنا پوطار (pootar.com) :
بررسی وبسایت در who is :
در این قسمت به بررسی وضعیت هاست وب سایت صنایع غذایی همیشه برنا پوطار پرداخته ایم:
سرور شما در کشور ایران میباشد و در حال حاضر 57 وب سایت دیگر به طور همزمان از سرور مذکور استفاده می کنند. که این موضوع به هیچ عنوان مناسب نمیباشد و ممکن است موجب پیش آمدن مشکلاتی از قبیل:
کند شدن سرعت وب سایت، ایجاد سئو منفی به واسطه تاثیر گذاری عملکرد دیگر وب سایت ها به سئو سایت شما (عدم توانایی برای پاسخگویی به بازدید کاربران در یک زمان و… می باشد.)
بررسی ریسپانسیو سایت:
پس از بررسی وب سایت در نمایشگرها با ابعاد متفاوت ” موبایل، لپتاپ و تبلت و ، قابلیت واکنشگرایی وب سایت مناسب است.
بررسی تایید امنیتی گوگل برای سایت:
همانطور که در تصویر مشاهده می کنید این تایید امنیتی برای وب سایت فعال است و باعث افزایش عملکرد:
1. فرایند سئو
2. نمایش به موتورهای جستجو و همچنین نمایش به کاربران توسط موتورهای جستجو می شود.
بررسی تکنیکال سایت در pagespeed:
در این قسمت خلاصه گزارشی از وضعیت ساختار وب سایت ارائه می شود.
همانطور که در تصویر پایین مشاهده می کنید :
سرعت بارگذاری صفحه اول 16 ثانیه می باشد که به هیچ عنوان زمان مناسبی نمیباشد.
بررسی سایت در Backlink:
وجود بک لینک ها کمک بسیار شایانی به اعتبار وب سایت می کند و باعث می شود که وب سایت در نظر موتورهای جستجو موجه و حرفه ای تر جلوه کند و نتیجه ی این فرآیند در رتبه بندی و تمایل موتورهای جستجو برای نشان دادن وب سایت به کاربر به عنوان یک نتیجه ی عالی و تایید شده، بیشتر می شود.
دیدگاهتان را بنویسید