بهرامن

شرکت زعفران بهرامن در سال 1349 با نام عباس عباس زاده با هدف نوآوری در زمینه تولید و بسته بندی زعفران شروع به کار نمود و با گذشت زمان و پیشرفت جامعه و تکنولوژی در سال 1373 به زعفران بهرامن تغییر نام یافت. بهرامن از دیرباز میکوشد تا با بهره گیری از دانش روز و تجارب بزرگانِ خود، همواره برترین محصولات را به مردمان جهان عرضه نماید. محصولاتی که کیفیت، تخصص، و مهر، ریشه ی مشترک تمامیِ آن هاست، در خاکی که حمایت مشتریان که سرمایه ی اصلی بهرامن است می‌روید.

اطلاعات تماس شرکت بهرامن:

آدرس:
خراسان رضوی – مشهد – خیابان امام رضا(ع) – امام رضا 38 – سمت راست – پلاک 39/3
شماره تماس:
ایمیل:

آنالیز وب سایت بهرامن ( bahraman.com ) :

بررسی وب‌سایت در who is :

در این قسمت به بررسی وضعیت هاست وب سایت بهرامن پرداخته ایم:

سرور شما در کشور انگلستان می‌باشد و در حال حاضر 594 وب سایت دیگر به طور همزمان از سرور مذکور استفاده می کنند. که این موضوع مناسب نمی‌باشد و ممکن است موجب پیش آمدن مشکلاتی از قبیل:

کند شدن سرعت وب سایت، ایجاد سئو منفی به واسطه تاثیر گذاری عملکرد دیگر وب سایت ها به سئو سایت شما (عدم توانایی برای پاسخگویی به بازدید کاربران در یک زمان و… می باشد.)

بررسی تایید امنیتی گوگل برای سایت:

همانطور که در تصویر مشاهده می کنید این تایید امنیتی برای وب سایت فعال است و باعث افزایش عملکرد:

1. فرایند سئو
2. نمایش به موتورهای جستجو و همچنین نمایش به کاربران توسط موتورهای جستجو می شود.

بررسی تکنیکال سایت در gtmetrix:

در این قسمت خلاصه گزارشی از وضعیت ساختار وب سایت ارائه می شود.

همانطور که در تصویر پایین مشاهده می کنید :

امتیاز های مربوط به سرعت صفحه دارای امتیاز (%55) E می‌باشد که این مناسب می‌باشد و با بهینه سازی تصاویر و فایل های استاتیک اعم از کد های css و جاوا اسکریپت این امتیاز بهبود میابد.

سرعت بارگذاری صفحه اول 6.7 ثانیه می باشد که زمان مناسبی نمی‌باشد.

بررسی backlinks در سایت:

وجود بک لینک ها کمک بسیار شایانی به اعتبار وب سایت می کند و باعث می شود که وب سایت در نظر موتورهای جستجو موجه و حرفه ای تر جلوه کند و نتیجه‌ ی این فرآیند در رتبه بندی و تمایل موتورهای جستجو برای نشان دادن وب سایت به کاربر به عنوان یک نتیجه ی عالی و تایید شده، بیشتر می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *